Soul Healing

Soul Healing on jatkuva prosessi.

Tämä menetelmä perustuu siihen, että opimme kuuntelemaan mitä kehomme kertoo meille. Kaikki vastaukset mitä tarvitsemme ovat saatavissa, kunhan opimme saamaan vastauksia kysymyksiimme.

Mitä enemmän traumoja me ”poimimme” pois, sitä paremmin kehomme toimii ja opimme näkemään elämämme uudesta näkökulmasta.

Soul Healing auttaa meita löytämään tien ”kotiin”. Kun aukaisemme tien Jumalalliseen minään ja sieluumme , löydämme suuremman ymmärryksen omiin ja toistemme ongelmiin. Olemme kaikki samaa energiaa Jumalan kanssa, siis olemme kaikki samanvertaisia yksilöitä.
Henkilöt joita pidämme vihollisinamme, henkilöt joita emme ”siedä”, emme hyväksy tai joille emme voi antaa anteeksi, ovat juuri niitä, jotka opettavat meille eniten.
Elämässämme ei ole rajoja. Kun hyväksymme sen, olemme jo ymmärtäneet paljon. Kun uskallamme katsoa elämämme yksityiskohtia tai edellisiä ja tulevia elämiämme, silloin uskallamme vapauttaa itsemme vanhoista taakoista. Tärkein havainto on että kaikki tapahtumat ovat tämän suuren ”aikarajan” sisällä ”JUURI NYT” Jos emme vapaudu vanhoista siteistä ja ajatuksista, ne jäävät taakkoina ja ikuisina muistoina läpi kaikkien elämiemme. Siis päästä ajatuksesi vapaaksi!

Anna elämäsi kulkea uusissa ympyröissä, niin etta saisit avaramman näkökulman.
uskalla-voita.

Englanniksi sairaus on ”disease” t.s. ”epämukavaa”, siis- ei haluttu olotila!
Ei ole olemassakaan sairauksia – n.s. ”sairaus” muodostuu patoutuneista tunteista. Kun sairastumme, meidän selvittämättömät tunteemme aiheuttavat sen, että meidän fantastinen järjestelmämme, kehomme, tukkeutuu. Ihmiskeho on monivivahteinen. Saamme vaikutteita monelta taholta joista karma on suurimpia vaikuttajia. Suuri vaelluksemme sieluna alkoi maailmankaikkeudessa, Jumalan
”Alkuräjähdyksen” aikana, kun yksilöidyimme Jumalasta. Jumala lähetti meidät kaikkeuteen kokeaksemme ”itseämme” eli mitä olemme. Epäonnistuessamme jossain keräämme itsellemme negatiivisa kokemuksia, jotka vaikuttavat meidän nykyelämäämme.
Jos traumojen taakkasta tule liian raskas, tulemme sairaaksi. Jokainen
kipu ja jokainen sairaus kertoo omaa kertomustaan meille. Voimme lukea
sitä jännittävänä kertomuksena elämästämme. Kaikkein parasta on että
meidän ei tarvitse kantaa tätä taakkaa ikuisesti.
Olemme osa Jumalaa. Siis osaamme tehdä taikaa elämässämme.
Pala palalta voimme keventää elämäämme.
Poistamme traumoja tästä elämästä – kaikki negatiiviset ajatukset – se on haaste!
ELÄMÄ ON TAIKAA