Inez Nilla Bassi

Klassinen hieronta oli ponnahduslautani hoitojen maailmaan. Vuonna 1995 valmistuin hierojaksi Arla instituutista Helsingissä ja sieltä avautui aivan uusi vaihtoehtoisten opintojen maailma, alkaen
Frantsilan fytoterapia kursseista jne. Löytyi mm. kukkauutteita, aromaterapia ja vyöhyketerapiaa.

Tämän jälkeen tutustuin erilaisiin parannus menetelmiä, alkaen Pranic-healingistä, Bioenergia kurssi ja kurssi Cranio-sacral metodista. Tutustuin myös Reikiin ja viimeisenä Esoteeriseen healingiin.

Parannus istunnossa työskentelen paljon Karmaattisilla kuvioilla, jotka usein muodostavat geometrisiä kuvioita.
Kuvioiden sisältä löytyy ihmisiä jotka tunnemme tässä elämässä.
Tarkoitus on irroittaa vanhoja energioita itsestään ja pikku hiljaa päästä niistä eroon. Ajatus eroon päästämisestä on antaa toiselle anteeksi. Kun olet antanut jotakin anteeksi kokonaan jäljelle jää vain rakkaus ja ymmärrys.

Homeopatian opiskelut kaksi ja puoli vuotta ei antanut minulle homeopaatin paperit, mutta sain tarkempaa tietoa siitä mitä ihminen oikeasti on. Pieni homeopaattinen pilleri voi muuttaa energioita, ajattelutapoja ja sairauskuvioita. Homeopatia ei ollut ihan minun juttuni, mutta toi ymmärrys siitä että kaikkea voi muuttaa.
Parannus on tapani auttaa, mutta tieto jonka homeopatian opiskelut antoi jäi taustatiedoksi.
Isoin oivallus oli että kaikki on energiaa, ihan kaikki, ympärillämme ja sisällämme.

Ihmisen mieli voi olla tuhoisa tai luova. Kun energia kehoissamme virtaa vapaasti olemme onnellisia, mutta jos olemme tukossa negatiivisista tunteista ja käsityksistä tunnemme itsemme masentuneiksi.

Elämme juuri nyt jännittävää aikakautta jossa asiat muuttuvat nopeasti ja joskus tulee tunne että on täysi työ pysyä perässä.